Stiftelsen för audiologisk forskning

 

Information till sökande av vistelsestipendier

Resurscentret Villa Forum Auditum

Villa Forum Auditum är beläget i byn Sutivan på ön Brač, utanför Split i Kroatien. Där ges forskare möjligheten att tillbringa en tid för kreativa möten, mindre konferenser och/ eller för att arbeta med publikationer, avhandlingar mm. Huset har 12-14 sängplatser och är fullt utrustat för självhushåll, det har konferensrum med projektor, ljudanläggning, kopiator osv. Internet är tillgängligt i hela huset. Mer information hittar du under adressen www.forumauditum.net.

Villa Forum Auditum ägs av stiftelsen FAR, via dess kroatiska bolag Forum Auditum d.o.o.

 
Fonden
Forskningsstipendier
Vistelsestipendier
  Anvisningar
  Ansökan
  Rapportering
  Gästdokument
Stiftelsen
Nyheter
 


Vem kan söka?
Alla som är verksamma inom audiologisk forskning, eller som på annat sätt arbetar med väsentliga frågor inom området, kan ansöka om fri vistelse i Villa Forum Auditum, se "Anvisningar".

När söker man?
Vistelsestipendium till Villa Forum Auditum kan sökas när som helst under året.

 
 
 
 

Generell information

Ansökningar med tydlig tvärvetenskaplig inriktning prioriteras med förtur. Även andra verksamma inom audiologisk forskning, eller personer som på annat sätt arbetar med viktiga frågor för hörselområdet, kan söka vistelse i Villa Forum Auditum (se "Anvisningar"). Antalet ansökningar och deras kvalitet avgör hur många sökande fonden kan stödja.

Ta gärna personlig kontakt med någon i styrelsen för preliminär ansökan, vi eftersträvar flexibilitet och har förståelse för att det kan vara svårt att samordna en grupp många månader innan vistelsen. Tidig bokning av flyg rekommenderas.

I huset finns sex rum med två sovplatser i varje, samt extra sovplatser i ett vardagsrum. En konferens disponerar alltid hela huset. Vid behov av ytterligare sovplatser kan fonden förmedla kontakt med ett intilliggande mindre hotell.

En enskild stipendiat disponerar ett rum med två sovplatser. Medföljande vuxen person betalar 300 kr per dygn, vilket är jämförbart med ortens priser.

Vidare information finner du under rubriken "Välkommen till Villa Forum Auditum ✦".Sidansvarig